Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Bestil 14 dage og betal kun for 11

Forkæl jer selv og jeres familie med en lang ferie i sommerhus på Rømø.

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Rømø, Vadehav Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 29-1988, Rømø, Vadehav
Rabat DKK 6233,-
 
18 Sovepladser, 7 Soverum

 

DKK 18978,-
Lør 13-08-2022 - Lør 20-08-2022

 

Spar-Ferie i sommerhus

Når I bestiller en ferie af 2, 3 eller 4 ugers varighed, får I 1½ gratis feriedag pr. uge hos Rømø Holidays. I beskrivelsen af det enkelte sommerhus kan I se, hvornår det er muligt at bestille en Spar-Ferie i huset. Vi kan tilbyde mange sommerhuse, som er tilmeldt Spar-Ferie. I kan vælge frit mellem et utal af boliger på hele øen og kan samtidig spare penge. Uden for højsæsonen kan I holde Spar-Ferie i de huse, som er tilmeldt Spar-Ferie. Så holder i ferie fra starten af august eller evt. i slutningen af juni, kan I få glæde af Spar-Ferie rabatten.

Tid til fordybelse

Længes I efter en lang ferie med god tid til familiehygge, så er en Spar-Ferie det helt rigtige for jer. Lej et sommerhus på Rømø fra 14 og op til 28 dage og nyd udsigten til en lang og afslappende ferie. Med 2, 3 eller 4 uger på Rømø kan I rigtig lægge hverdagens travlhed bag jer. På Rømø venter den smukke natur på jer sammen med store og små seværdigheder og attraktioner, som I kan besøge under jeres lange ferie på Rømø. For mange føles det, som om en miniferie eller en uges ferie ikke helt er nok til at komme ned i gear og slappe helt af. Så én gang om året bør I unde jer selv en længere ferie af mindst 2 ugers varighed. Når I for eksempel holder ferie i 3 uger, kan I efter en uge eller 10 dage begynde at mærke, hvordan roen indfinder sig. Derudover har I tid til at udforske ferieområdet i jeres helt eget tempo.

Oplevelser på Rømø

Når I bestiller en lang Spar-Ferie på Rømø, har I god tid til jer selv, familien, fællesaktiviteter og meget mere. Og har I børn med på ferien, er et besøg i LEGOLAND næsten obligatorisk. Under en lang ferie har I også mulighed for at købe 2-dagsbilleter til LEGOLAND og stadig have tid nok til at opleve jeres ferieområde i ro og mag. LEGOLAND tiltrækker hvert år hundredetusinde besøgende og er en af landets største attraktioner. Fra Rømø er der ca. 100 km til LEGOLAND. Køreturen tager mindst en time, men den er det hele værd. Hvis I ikke ønsker at køre så langt, kan I besøge Skærbæk, som ligger på den anden side af dæmningen. I Skærbæk ligger Skærbæk Fritidscenter, hvor I kan deltage i et utal af aktiviteter og benytte centrets svømmehal. Men selv om I skal holde ferie på Rømø i et par uger, behøver I ikke at forlade øen for at få tiden til at gå. På Rømø kan I tage på ridetur og opleve stranden, hedelandskaberne og de smukke plantager fra hesteryg. De naturskønne omgivelser indbyder naturligvis også til vandre- eller cykelture. På cykel kan I komme hele øen rundt. Og medbringer I ikke jeres egne cykler, kan I leje cykler på feriestedet. Rømø tilbyder flere interessante attraktioner, som fx Kommandørgården, den gamle skole i Toftum, naturcentret Tønnisgård og meget mere. I Naturcenter Tønnisgård kan børnene deltage i workshops og hele familien kan tage med på guidede ture til Vadehavet eller på vandreture i naturen. Det er en lærerig oplevelse at deltage i en guidet tur, og på en længere ferie har I både tid og ro til at være aktiv i naturen. Der er meget andet at opleve på Rømø, og især i skoleferierne kan I deltage i diverse arrangementer. Forhør jer om de kommende aktiviteter og arrangementer på feriestedet.

Sommerhuse til jeres Spar-Ferie på Rømø

I kan vælge mellem et utal af sommerhuse til jeres Spar-Ferie. Hvis I vil forkæle jer selv med en længere ferie uden for højsæsonen på grund af rabatten eller de lavere priser i ydersæsonerne, kan I eventuelt bestille et sommerhus med swimmingpool eller wellnessfaciliteter, som fx sauna. Viser vejret sig ikke fra sin bedste side, og holder I Spar-Ferie med jeres børn, er et sommerhus med pool et sikkert hit. Her kan børnene plaske rundt imens forældrene læser en bog, slapper af eller bader sammen med børnene. Luksusfaciliteter er prismæssigt overkommelige i et sommerhus med Spar-Ferie rabat i lavsæsonen. Hvis I ønsker at holde en billigere ferie, kan I vælge et at holde Spar-Ferie i et af vores standard-sommerhuse. Standardhusene virkelig hyggelige, men mere enkelt indrettet, og fungerer perfekt som ferieboliger for mange gæster hvert år. Et billigere standardhus er et godt udgangspunkt for jeres udflugter på Rømø, og skulle I savne lidt luksus, kan I for eksempel besøge det store wellnesscenter, nyde de mange faciliteter på stedet og måske unde jer selv en afslappende behandling. Kig jer omkring på vores hjemmeside og har I brug for hjælp til at finde det ideelle sommerhus, er I altid velkommen til at henvende jer til os.

NB: Vi giver ikke rabat på depositum og slutrengøring, og Spar-Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.