Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Udlej sommerhus gennem Rømø Holidays

 

Har I et sommerhus som I gerne vil tjene lidt penge på, er det en god ide at tage kontakt til os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Hos Rømø Holidays er jeres sommerhus i rigtig gode hænder, da vi har mange års erfaring indenfor branchen. Læs mere om de mange fordele I har, når I udlejer jeres sommerhus i gennem Rømø Holidays.

Er du husejer, kan du logge ind her

Fuld tryghed

Med 40 år i sommerhusbranchen kan vi tilbyde jer masser af erfaring, som vil komme jer og jeres sommerhus samt sommerhusgæsterne til gode. Når I lejer jeres hus ud gennem os, kan I selv slappe af mens jeres hus er udlejet. Vi tager os af udlejning, gæsterne samt rengøring hvis I ønsker dette, og på den måde kan I selv slappe af, når det gælder udlejning af jeres sommerhus. De sommerhusejere, der selv tager sig af alt omkring udlejning, oplever somme tider, at det kan være et meget stort arbejde at markedsføre og holde huset samtidig med at have kontakten til gæsterne. Hos os kan I trygt aflevere nøglerne og overlade arbejdet til os, mens I selv bare nyder jeres ferier i sommerhus. I har selvfølgelig fortsat mulighed for at spærre huset for udlejning i de uger, hvor I selv ønsker at holde en hyggelig ferie i jeres sommerhus. Vi sørger for eksempel med vores gratis eftersyn for, at jeres sommerhus er efter gæsternes afrejse er i samme stand som før deres ankomst.

Vores rådgivere

Når I beslutter jer for at udleje jeres sommerhus igennem os, får I en rådgiver, som tager sig af jer og jeres sommerhus fra starten af. Uanset hvad der er, kan I altid ringe til ham eller hende. For det første skal I og rådgiveren have en snak om, hvordan I vil fastsætte priserne. Vores rådgivere kender området og prisudviklingen og kan derfor også sørge for, at reagere med kort varsel, når prisudviklingen ændrer sig for eksempel grundet vejret eller øget efterspørgsel og andre faktorer. Rådgiveren kender også kundernes forventninger hen over året mht. de forskellige ferieperioder, sådan så priserne fastsættes således, at der kommer mest mulige bookinger ind. Desuden har vores rådgiver stor erfaring og gode kontakter, når det gælder at gennemføre renoveringer i hus eller have. Rådgiverne kender lokalområdet og har som regel nogle gode virksomheder ved hånden, som kan hjælpe dig med at istandsætte sommerhuset eller dele af sommerhuset eller yderarealet. Hos Rømø Holidays kender vi desuden de seneste udviklinger mht. kundernes ønsker og forventninger til sommerhuset. Vi ville for eksempel kunne fortælle jer, at det er en vigtig faktor at have internetadgang i huset, da flere og flere gæster kræver at kunne bruge internet under ferieopholdet, og skulle det endelig være, så er det en fordel at få en god og hurtig forbindelse således alle familiemedlemmer i værste fald samtidig kan bruge nettet på deres i-phone, tablet, bærbare osv. Der er selvfølgelig lignende faktorer som indretning eller faciliteter der har indflydelse på husets attraktivitet, som rådgiverne ville kunne fortælle jer mere om. Nogle gange er det ganske små investeringer der kan flytte meget mht. udlejningen. Er der problemer eller har I spørgsmål, kan I altid rette henvendelse til jeres ejerrådgiver eller lokalkontoret.

Tjen penge på at udleje dit sommerhus

Hos os har I en indtægsgaranti, der skal forstås på den måde, at selvom gæsterne afbestiller, får I jeres penge, og I modtager selvfølgelig også penge for kundernes forbrug i sommerhuset i den periode de har været der. Afregning af strøm og vand overfor gæsten kører via vores depositum afregning, og vi sørger for, at målerne aflæses korrekt. I modtager jeres andel af huslejen i starten af den måned, hvor gæsterne ankommer. En del af det penge I tjener ved at udleje jeres sommerhus via et udlejningsbureau som Rømø Holidays er skattefri, og der er desuden andre fordelagtige skatteregler vedrørende sommerhusudlejning, som jeres rådgiver kan informerer jer om i dybden. Hvis I trods alt vil tjene lidt ekstra og har lidt tid og energi til overs, så har I mulighed for at gennemføre eftersyn samt rengøring på egen hånd. Dette giver jer en yderligere indtægt. Er I interesseret i at gennemføre eftersyn og/eller rengøring af huset, så vil I få besked fra os hver gang en feriegæst bestiller rengøring, og vi vil så betale jer for at gennemføre både rengøring og eftersyn. Har I spa i huset, koster rengøringen lidt mere, og I vil også tjene lidt flere penge. Eller det ikke lige sagen for jer at bruge tid og penge på rengøring og eftersyn, så gør vi det gerne for jer og vi er mere end gerne med til at sikre, at jeres sommerhus fortsat er i god stand. Vores personale udbedrer gerne små mangler i huset, og vi passer desuden også din pool og spa. Vores serviceteknikere deltager i kurser vedrørende pasning af pool og deslige og du kan derfor trygt overlade dette arbejde til os. Skulle der være sket er større skade, er I automatisk dækker via os med 75.000 kr., samt at jeres indtægt er dækket af forsikringsordningen.

Markedsføring af dit sommerhus

Vores markedsføringsmæssige indsats er meget bred og rammer præcist der hvor kunderne nu om dage søger inspiration for deres ferie i sommerhus, nemlig online. Indsatsen strækker fra forskellige egne sites over mange store og små samarbejdspartnere. Samarbejdspartnere kan være alt fra et lille rejsebureau til en stor rejseportal. Igennem os er jeres hus tilgængeligt fra hundredvis af hjemmesider, hvilket har stor betydning med hensyn til udlejningen. Desuden annoncerer vi på søgemaskinerne og gør en stor indsats sådan så vi har gode placeringer på google og andre søgemaskiner. Herigennem booker de fleste kunder. Vi er desuden også på de sociale medier og prøver at møde kunden alle de steder på internettet, hvor han kan være. Denne markedsføringsmæssige brede er umuligt at opnå for en enkel husejer, derfor står I meget stærkere med en større organisation i ryggen.

Her er nogle af jeres fordele:

- dækning af lejerforvoldte skader med op til kr. 60.000,- pr. lejemål
- optimal udlejning af dit sommerhus via vores brede salgsnet
- gratis lejerskiftekontrol og nøgleudlevering
- mulighed for udlejning i en begrænset periode af året
- garanti for afregning af indgåede lejemål
- personlig adgang til Husejerservice på vores hjemmeside, hvor du kan følge alt om dit feriehus
- op til 3 ugers ejerspærring i højsæsonen
- lej et sommerhus med rabat i Danmark
- Lej jeres sommerhus ud igennem Rømø Holidays og nyd jeres fritid og de fordelagtige ordninger.
- Kontakt os på 7475 5275 for et uforpligtende tilbud.